Forsiden

AME langgaffel

Müller gaffelbroer

Müller monstergaffel

Müller Power Clutch
lettere kobling

Müller sænkning FLST/FXST

Müller risers

Müller indv. gasgreb

Müller fremflyttersæt

Fremflyttersæt

Håndsyede sæder

Udstødningsanlæg

RVS motorrenovering

Styr og risers

Kontakt

Kontaktoplysninger

Krebs TekCoach
Strandlinien 31
2791 Dragør
 

Tlf. 60 737 888
Mail: info@tekcoach.dk

CVR nr. 30754131

Denne hjemmeside er ingen WebShop - Produkter sælges efter grundig rådgivning. Betaling sker via bankoverførelse på fremsendt faktura. Det er ikke muligt at anvende kreditkort på hjemmesiden.

 

Historik

Krebs TekCoach blev grundlagt i august 2007. Virksomheden beskæftigede sig med professionel erhvervsrådgivning indenfor autobranchen, og ud over det påbegyndte virksomheden med salg af AME forgaffelsystemer, der i dag er de eneste langgafler, der har opnået godkendelse af både Trafikstyrelsen og Teknologisk Institut. Siden det har motorcykeldelen udviklet sig og tilbyder i dag specielt udstyr til custom motorcykler.

Gennem mange år har Thomas Krebs arbejdet som anerkendt rådgiver i køretøjsbranchen, og rådgiver i dag gerne vedrørende syn og afgift.

I sin daglige virke arbejder Thomas Krebs som direktør hos SKAD, arbejdsgiver- og brancheforening for køretøjsbyggere og autooprettere. SKAD blev grundlagt i 1907, og er en anerkendt organisation. Thomas Krebs har ligeledes grundlagt "The Freedom to build" kampagnen, der i dag har udviklet sig til en foreningsdel under SKAD.TekCoach er godkendt samarbejds-partner af FDM.

Kvalitetsfokus

Siden TekCoach blev etableret, lev der sat fokus på at tilbyde kun godkendte produkter af meget høj kvalitet. Virksomheden er bygget op på filosofien, at alle konstruktive dele er godkendt og afprøvet af TÜV.

Det koster mange penge at få godkendt produkter i Danmark, fordi der sættes andre krav til produkternes kvalitet, end i resten af EU. I bestræbelser om at få opnået disse godkendelser, blev der gennemført mange tests ved hjælp af TÜV, samt blev resultater bedømt af Teknologisk Institut. F.eks. er AME gafler testet til at have samme eller bedre kørselsegenskaber som de originale gafler.