Forsiden

Kontakt

Se hvad vores kunder siger:
(OBS - alle de viste danske motorcykler med ombygget gaffel er synet som konstruktiv ændring i Danmark)

Lenart Jørgensen - Roskilde - FatBob 2008


Müller Montergaffel blackline 5 grader, samt Müller bremsekalibre og bremseskiver for og bag.

Lenart har nu den motorcykel han altid har ønsket sig. "Danmarks første FatBob med en Müllergaffel". Kontakt til Lenart kan formidles for mere info.

maj 2012


Jens Peter Larsen - syd for København - Street Bob 2008


AME 18 graders gaffel

Jens Peter er yderst glad for sin nye chopper Street Bob. Cyklen er synet og godkendte af SKAT uden afgift. Kontakt til Jens Peter kan formidles for mere info.

april 2012


Custom Cycle Harley Davidson - Street Bob 2010


AME 18 graders gaffel

Jens fra Custom Cycle gav udtryk for at hans kunde var yderst glad for ombygningen. Custom Cycle har ligeledes sørget for alt papirarbejde med syn og SKAT. Ombygningen er afgiftsfri og godkendt. Kontakt til Cystom Cycle kan formidles for mere info.

april 2012


Christian Søborg - HD Street Bob


Müller BobStyle 5 graders gaffelbro

Christian er meget glad for sin nye gaffel som blev synet og er uden afgift. Kontakt til Christian kan formidles for mere info.

april 2012


Glenn Svendsen - Fyn - VT600 Shadow


Silvertail udstødningsanlæg med Racing kit - sæde

Hej thomas så fik jeg monteret min silvertail fed udstødning fed lyd,tak for din professionelle rådgivning omkring valg af udstødning.
Har kun god oplevelse med at handle med Tekcoach absolut ikke sidste gang jeg handler her.

Mvh. Glenn/ fyn.

april  2012 


Jesper Jørgensen - Horsens - VS1400 Intruder


14 graders AME gaffel, risers, styr (sæde forhandles også af TekCoach)

Til Thomas Krebs
Tak for en god behandling, angående handel med AME Forgaffel styr og risers.
Jeg har kun godt at sige om produkterne selve forløbet det gik over al forventning med leveringen.
Så jeg kan varmt anbefale dig til andre.
Mvh Jesper Jørgensen 8700 Horsens

23. marts 2012


Jimmy Lund - Svendborg - Honda VT600 1994


AME 14 graders gaffel

Jimmy har udtrykt stor glæde over sin nye VT chopper, der efter hans udsagn er rigtigt fedt at køre med. Kontakt til Jimmy vedr. mere info kan arrangeres.

November 2011


Samuel Gregersen - Nykøbing M. - HD Street Bob


14 graders gaffelkit - nye risers og nyt styr af type Flybar

Først og fremmest må jeg sige, at jeg særdeles tilfreds med gaflen. Jeg oplever at have modtaget en yderst fin og professionel behandling samt vejledning ned til mindste detalje både i tlf. og face to face med Thomas i processen vedr. købet af lang gaffel til min HD. Det er for mig en drøm der ikke bare er gået i opfyldelse men som nu også rigtig er kommet til sin ret. Min HD er nu en rigtig custom made chopper, og så endda med alle køreegenskaber bevaret. Ja det er sandt, jeg troede det heller ikke rigtig før jeg havde kørt den første tur men det sandt. trods den lange gaffel som er udlagt 14 grader yderligere end det er standart er cyklen lige så god, om ikke bedre, at styre som før. Et kosmetisk ønske er gået i opfyldelse uden at jeg skulle gå på kompromis andre steder.

Med venlige hilsen
Samuel
marts 2010


Ole Mortensen - Aabenraa - XV535


Fremflyttersæt, passagerfodhvilere og Silvertail udstødningsanlæg

Hej Thomas.
Så er pakken kommet. Flot vare.
Du kan sige til dine fremtidige kunder, at det kræver noget værktøj, fingersnilde og tålmodighed for at få sættet til at sidde på en Virago med Silvertail udstødning. Det har åbenbart ikke helt samme krumning som det org. men jeg fik det løst. Jeg takker for en super god service og rådgivning og vil med glæde bruge dig fremover hvis der er noget jeg mangler.
 
Med venlig hilsen
Ole
marts 2010


Jan Mogensen - Bornholm - HD XLH


14 graders gaffelkit

Billederne taler for sig selv.
Professoniel service og opfølgning på projektet.
Kan kun anbefales.
 
Mvh.
 
Jan Mogensen
marts 2010


Ronnie Vestergaard - Odense - XVS535


Håndsyet sæde

Hej Thomas..
 
Jeg har modtaget mit sæde og må sige jeg er imponeret.
Jeg havde sgu ikke regnet med det var så god kvalitet..
 
Hilsen Ronnie
april 2010


Harley Davidson - Ålborg - HD Rocker


14 graders gaffelkit

Yderligere vil vi gerne sige tak for et seriøs og professionel samarbejde. Havde vi vidst at det var så nemt havde vi nok gjort det noget før. Vi var især skeptisk over for synsmyndighederne men det vidste sig at være den mindste udfordring. Alle øvrige udfordringer blev løst ved at gennemlæse instruktionen så vi kan kun takke for samarbejdet.   
Venlig Hilsen
Christian Falberg

Harley-Davidson Aalborg ApS

maj 2010


Hans-Jørn Nielsen - Køge - VT600


Håndsyet sæde og sissybar

Så blev cyklen endelig færdig. Om man kan lide resultatet er jo en smagssag :) Jeg er selv meget godt tilfreds. Og tak for god support. Vi ses derude.
Med shadow hilsen
Hans-Jørn Nielsen

Juni 2010


Bill Kurt Pedersen - Odense S - HD FXR 1986 2 skive


14 graders gaffelkit

Hej Thomas,
sådan ser min Harley FXR 1986 ud nu. Synes selv den er blevet rigtigt flot, og at det har pyntet meget. Jeg har jo desværre ikke haft lejlighed til at køre så meget, kun en kort tur. Men det jeg kan sige er, at den overhovedet ikke er svær at køre på med en længere gaffel. Jeg fornemmer også, at der er færre vibrationer i styret nu end før, måske fordi nogle af vibrationerne bliver opfanget af den nye gaffel, og det er jo meget positivt. Jeg vil samtidig sige dig tusinde tak for en god handel. Jeg oplevede dig som en professionel forretningsmand, der ved hvad du taler om, som følger op på tingene, og som vender hurtigt tilbage med svar på spørgsmål. På grund af din grundige forberedelse med papirer og andet til brug ved montering og syn gik alt glat igennem, helt uden problemer. Jeg kan varmt anbefale andre at handle med dig.

De bedste ønsker om fortsat god vind fremover fra Bill.
december 2009

Søren Julsbæk - VS 1400 Intruder


AME alutank - 21 liter

Skulle man udsætte noget på Intruderen, så skulle det være størrelsen på tanken. Resultatet blev at jeg opfyldte en gammel drøm - nemlig at købe en større tank til Intruderen. Jeg havde for mange år siden set at man kunne få (købe) en 21 liters tank - og det kunne man stadig. Her fandt jeg AME tanken, og resultatet blev rigtigt godt. Se mere på min hjemmeside.

Julle

August 2009


Kim Christensen - Randers - VS Intruder


14 graders gaffelkit - AME sæde - AME fremflytterkit - AME alutank

Hej Thomas

Først vil jeg gerne takke dig for at have guidet mig under hele processen, gennemgået alle billeder på kværnen inden jeg købte den, lavet TÜV certifikat på forgaffel, sendt diverse papirer i.f.m. syn og toldsyn. Og efter som jeg under hele købs processen af motorcyklen, havde på den ene side FDM`s tekniske afdeling med på råd, og TekCoach på den anden side m.h.t. alt AME udstyr, og så til slut får kværnen synet og toldsynet hos FDM, ja så føler jeg, at jeg er blevet "båret" igennem hele sagen, og uden nogen smerter eller overraskelser overhovedet.
Sagen startede primo aug.2009, hvor kværnen blev fundet på en Hollandsk hjemmeside. Sælger blev kontaktet, og der blev tilsendt diverse mange papirer og billeder af kværnen. Kværnen blev født i 1986 i USA, og blev solgt til Canada i 1990. Her blev kværnen i 1991 ombygget, med AME sæde, fremflyttersæt og 14 grader gaffel. Ud over dette, blev der sat andre lygter på, fjernet blinklys samt monteret bagende fra en VS1400. Og til slut blev den larkeret om med super flot motiv-larkering. Og 1992 eksporteret til Holland.
Dette materiale blev så gennemgået af FDM og TekCoach. Og efter nogle ugers bearbejdning og undersøgelser af alt på kværnen, blev en MC-trailer spændt bag på bilen, og efter 8 timer ankom vi til Holland. Kværnen var i den forventede gode stand, og efter en prøvetur, et par kopper kaffe og prutten om prisen, ja så blev den læsset på traileren. Så kørte vi sammen til det lokale motorkontor, hvor ny reg.attest blev lavet, samt Hollandske udførselspapirer. Ja og 8 timer efter, var vi retur i Randers igen.
Samlet har turen taget 21 timer inkl. tankning og diverse stop. Så blev kværnen nærmere gennemgået, og bremser (skiver + klodser ) i front, var beklageligvis slidt ned. TekCoach blev igen kontaktet, og få dage senere kom ny bremseskive og klodser med posten. Efter få dage, var den klar til syn + toldsyn. Og primo okt.2009 blev den synet og toldsynet uden anmærkninger. Papirer er nu sendt ind til Told&Skat, og i skrivende stund afventer jeg svar fra dem, m.h.t. afgifts-størrelsen. Så går man i tankerne om at få en kværn med lang forgaffel og/eller diverse biker udstyr, ja så er det faktisk utrolig nemt, når bare man har sit bagland i orden.

Endnu engang, en stor tak til TekCoach og FDM, som i fællesskab stod for mit bagland.

Med mange venlige Biker hilsner
Kim Christensen, Randers
05.okt.2009


Morgan Bergh - Götheborg - HD FXSTDI


14 graders gaffelkit

Hej Thomas,

Jag montera kittet dagen efter jag fått det. Fungera kanon. Jag har bara provat cykeln några 100 meter.
Jag är jättenöjd!
Morgan Bergh
22. okt. 2009


Henrik Hansen - Norge - Honda VT1100C - Webmaster SHOCKDK (Shadows Owners Club Danmark)


5 graders AME gaffelkit.

Nu er jeg færdig med mit 5 graders AME forgaffel projekt. Resultatet blev som jeg havde drømt om og der har været fin support fra TEKCOACH fra planlægning til færdigt arbejde, så TEKCOACH får absolut min anbefaling som leverandør og støttespiller! Hilsen Henrik Hansen, SHOCDK.”
April 2009
 


Flemming Hansen - Århus - Honda Black Widow - SHOC DK/MC Østjylland medlem

5 graders gaffelkit, nye forlygter og risers.

"Jeg vil hermed sende et par ord omkring min oplevelse omkring samhandelen med TekCoach:

Jeg blev bekendt med virksomheden på min mc clubs hjemmeside. Jeg tog kontakt til TekCoach, og blev positivt overrasket over den professionelle behandling og rådgivning jeg modtog, og projekt ny forgaffel blev pludselig meget mere aktuelt. Efter en række spørgsmål - med en masse gode svar og forklaringer, lod jeg mig heldigvis rive med, bestilte et kit og blev endnu en gang positivt overrasket over kvalitet og udseende. Med hensyn til montering har jeg gennem hele forløbet fået alle de informationer jeg har søgt, og monteringen for en amatør som jeg, er gået som en leg.
Jeg vil være den første til at anbefale TekCoach som sparringspartner, når en af mine mc kolleger fristes til ændre på sin mc."
Februar 2008


 Jan Petersen - Rødovre - VX535 Virago - Virago DK medlem

14 graders gaffelkit og nyt sæde med rødt mønstre.

"Jeg vil her udtrykke min glæde over min helt ny chopper udgave af en VX535, som jeg nu er ejer af. Det var en fantastisk god oplevelse at handle med Thomas fra TekCoach.
Da jeg omkring jul læste om lange forgafler, så var det noget jeg har faktisk haft lyst til længe, men jeg var meget utryg ved alt det med syn og hvad der er tilladt. Da jeg så læste at det nu var muligt at sætte en lang forgaffel på min Virago, og det også var lovligt, så købte jeg et kit. Den rådgivning jeg fik af Thomas, var jeg utrolig glad for. Endelig en der kan forklare tingene så jeg også kan forstå det.
Kvaliteten af gaflen og det flotte sæde fra AME er helt i top. Gaflen var monteret på kun 6 timer, og det er faktisk ikke så svært at køre på min Virago med den lange gaffel, som så mange har fortalt mig.
Jeg kan kun anbefale folk at købe et AME kit hos TekCoach. I vil ikke blive skuffet."
Februar 2008
 


René Larsen - Ålborg - HD XLH 1200 Sportster


14 graders gaffelkit.

Hej Thomas 

Tak for den fine support under processen. Og i øvrigt tak for din enorme indsats for at få gennemført Projekt ”Lang gaffel ” i Danmark.
Jeg anbefaler alle andre der skal have et projekt med en ombygning af kronrørsvinkel og forlængelse af gaffelben, at benytte dit firma.

Grunden til min anbefaling er den fantastiske support du har leveret under hele processen, fra bestilling af den rigtige type til mig og til gennemførsel af syn. Generelt har jeg oplevet at få hurtigt svar på mails samme dag /dagen efter jeg har sendt spørgsmål, også din telefonsupport har været helt perfekt. Specielt her til sidst hvor der var noget uklarhed om gaflerne stadig kunne synes.
Selve monteringen af gaflen er en leg, for mig tog det ca. 1½ dag, men jeg fik også besøg af et par venner der skulle se projektet, skulle dog også have renoveret kobling osv men det er en anden historie, så jeg tror sagtens det kan gøres på en dag hvis man vil ;-) 

Efter monteringen tog jeg en tur rundt på nogle de små og store veje her oppe i Vendsyssel, og jeg er ikke blevet skuffet endnu. Cyklen er super stabil, har taget små og store kurver med høj hastighed, og sågar lagt den så langt nede i svingene at fodhvileren lige rørte asfalten, men ingen ustabilitet det er helt fantastisk. 

Syn hos FDM i Aalborg:
Dette var en meget positiv oplevelse, jeg have fulgt din medsendte instruktion og synsmanden var på forhånd godt informeret om denne type gaffel, igen på grund af dit forarbejde med sagen. Så synet gik som en leg uden anmærkninger. Jeg kom sent ind i venterækken men Richard tog sig tid til at syne cyklen selv om han reelt havde fri tidligere den dag.

Venlig hilsen René Larsen
Maj 2009
 


Jan Kristensen - Horsens - Suzuki Intruder


14 graders gaffelkit.

Jeg har vel alle en lille skjult drengedrøm siddende og nage et eller andet sted i kroppen. Lige fra jeg så filmen Easy Rider, har min været at få min egen chopper, med mit helt personlige præg! Jeg har gennem de sidste par år bygget om på min Intruder, som jeg kunne lide det. Men der har hele tiden lige manglet det sidste afgørende look.....nemlig den lange forgaffel. Efter at have søgt bla. på nettet, fandt jeg lige det jeg havde ledt efter på www.tekcoach.dk/ame.
Fra første kontakt med Thomas Krebs, og til det færdige resultat, har jeg fået yderst professionel rådgivning, vejledning og behandling. Den lange forgaffel fra AME, fungerer godt og cyklen kører fint og upåklageligt. Jeg kan varmt anbefale at benytte TekCoach til lignede projekter.

Jan R. Kristensen, Horsens
Maj 2009


Leif - Osted - HD FXDWG Softtail - Exodus MC


14 graders gaffelkit.

Leif er bare glad for den lange gaffel. For nøjere forklaring kontakt Leif via www.exodus-mc.dk.

Maj 2009


Per Birk - København - HD Street Bob Dyna 2007 - Vicepræsident HDCC


9 graders gaffelkit - nyt med Ø49 mm gaffelben.

Hold da mund, jeg gik fra at have en fed Dyna som jeg var rigtig glad for, til at have en særdeles enestående Harley Davidson med en utrolig sej forgaffel og et look som folk vender sig om efter. Utroligt, men jeg er blevet endnu gladere for min Harley, og det siger ikke så lidt. AME forgaflen har overgået mine største forventninger både for hvad der angår udseende, men også med hensyn til køreegenskaber. Jeg er virkelig glad for at jeg har valgt at få netop denne forgaffel monteret på min Harley Davidson! Og i særdeleshed vil jeg takke Thomas Krebs for hans professionelle og meget kompetente rådgivning i forbindelse med mit projekt! Ham kan du trygt handle med.
Juni 2008


Morten Petersen - Sønderborg - VT1100C


Fremflyttersæt og nyt sæde med knapper.

Jeg synes det er en fornøjelse at handle med dig Thomas og jeg synes man får en rigtig rigtig god behandling af dig, det ser man sjældent i dag. Jeg synes du gør meget i, at man får det man køber og at det passer som det skal og også hvis man har spørgsmål ang. hvornår man kan forvente at få sine ting, så er du rigtig god til at sende en mail om hvor langt de er. Så jeg kan varmt anbefale andre til at handle igennem dig.
Juni 2008
 


Thomas "Langgaffel" Krebs - Dragør - ejer af firmaet TekCoach

14 grader forgaffel - AME sæde - AME fremflytterkit - AME udstødningsanlæg - HD risers - Flybar styr 1 m

Alt startede i 2006, hvor jeg købte denne VT1100C i Tyskland, hvorefter jeg tilkøbte alt udstyr fra AME. Da jeg modtog udstyret, begyndte jeg at montere, uden at faktisk at vide hvad jeg fik. Ud over det kunne det heller ikke synes på dette tidspunkt. Men jeg ville da afprøve, før jeg gik i gang med at få godkendelserne i orden. Gaflen var supernemt at montere, og den kører som en drøm. Superlet styring, ingen vibrationer, nem drejning og superstabil. Jeg var glad og kontaktede AME omkring importen. Først tog de det som en joke, men hen ad vejen forstod de at der var noget stort i gang. Jeg kørte til træf, gik op og ned af Nørrebrogade ved Bakken åbning og lukning, skrev til mange klubber, lod flere køre på min Honda, for at vise at AME gaflen duer, og I 2009 fik jeg en udmærkelse fra AME som den hurtigst voksende forhandler i verdenen.
Det tog i alt 3 år for at få alt i orden mht. syn, samt var jeg kr. 150.000 fattigere. I dag anvendes mit projekt som reference af Færdselsstyrelsen, fordi de ikke fik mig ned med nakken. Min dokumentation og udholdenhed var bare for god ;). Så AME gaflen er i dag den eneste langgaffel, der er godkendt  i Danmark.
Marts 2010.