Forsiden

AME langgaffel

Müller gaffelbroer

Müller fremflyttersæt

Fremflyttersæt

Håndsyede sæder

RVS motorrenovering

Styr og risers

Kontakt

På denne side finder du vores generelle betingelser omkring samhandel, samt information vedrørende denne hjemmeside.

 

§1 - Virksomhedsdata

Virksomhedsnavn: Krebs TekCoach
Virksomhedens ejer: Thomas Krebs
CVR nr.: 30754130
Adresse: Strandstræde 13 - 2791 Dragør
Telefon: 60 737 888
E-mail: info@tekcoach.dk

§2 - Rådgivning

TekCoach rådgiver på basis af de fra vores leverandører oplyste data omkring produkterne. Såfremt der stilles applikationsmæssige spørgsmål vedr. anvendelse af en del, indhenter TekCoach altid oplysninger fra leverandøren, for at sikre at kunden modtager den korrekte information omkring produktets anvendelse. TekCoach er ikke en webshop, men giver individuel rådgivning omkring produkterne og fremstilling i henhold til kundens specifikationer.

Produkter kan være udgået men stadigvæk blive vist i kataloget.

Ved ombygning af motorcykler må der altid regnes med at det kan forekomme at standarddele ikke passer perfekt og derfor kræver ændringer. Dele, der er fremstillet med henblik på montering på en bestemt motorcykelmodel og årgang, vil normalt altid passe, dog kan det være nødvendigt at tilpasse eller tilkøbe beslag, holdere, monteringsmåder osv., for at afslutte monteringen. Som eksempel kan der nævnes lygtemontering, instrumentmontering, blinklysmontering, risertype for styrmontage osv. ved montage af en ny forgaffel. Der kan også forefindes begrænsninger i monteringsmuligheden, såfremt der i forvejen er blevet monteret originalt eller uoriginalt tilbehør, der ikke forefindes på den oprindelige motorcykel ved levering. I visse tilfælde kan noget tilbehør ikke længere anvendes, med mindre at det bliver tilpasset. Her kan der f.eks. nævnes montage af nye sæder, styr, risers, fremflyttersæt, sissy bars, udstødningsanlæg osv.

TekCoach vil altid bestræbe sig på at rådgive bedst muligt. Billedmateriale af kundens motorcykel er altid et godt grundlag for hvad der kan gøres på en motorcykel. TekCoach tager dog altid forbehold for uforventede begrænsninger i forbindelse med montering af udstyr, så som manglende viden hos kunden, manglende oplysninger fra kunden, skader eller manglende originaldele, samt tæring på motorcyklen.

§3 - Ordreafgivelse og betaling

Denne hjemmeside er ingen Webshop. Derfor kan man heller ikke bestille og betale online. Dele sælges efter personlig rådgivning via telefon eller mail, eller ved personlig møde, for at sikre at kunden bestiller den korrekte vare. Alle ordre skal afgives pr. mail med korrekt oplysning af kundenavn, adresse, postnr., by, e-mail adresse. Betaling foregår efter bestilling af varen på fremsendt faktura. Kunden godkender fakturaen og indholdet ved kontooverførelse af pengene, f.eks. via netbank, til det i fakturaen oplyste kontonummer. Først når pengene er modtaget, sender TekCoach din ordre videre til leverandøren.
De fleste varer bliver specialfremstillet til kundens krav og er typisk ikke salgsbare til andre kunder. Derfor kan varen heller ikke returneres eller ombyttes, da der her ikke er tale om en standardvare.
Som grundlag for fakturering gælder de til en hver tid gældende prislister og priser på hjemmesiden. Der tages forbehold for fejl og løbende tilpasning af priserne. Priser opgives inkl. moms, ekskl. fragt og forpakning.
Bestillinger modtages udelukkende pr. mail. Bestilles gaffelkits, skal bestillingsformular, under "Bestilling", anvendes.
Varen forbliver TekCoach's ejendom, indtil betaling er modtaget.

§4 - Returnering og købelovsmæssige forhold

Returnering af standardvarer pålægges en ekspeditionsgebyr på 20% af varens pris, inkl. moms. Varen skal tilbageleveres i samme stand som modtaget. Returfragt dækkes af kunden.
Speciel fremstillede varer er fremstillet i henhold til kundens specifikationer og kan derfor ikke returneres, da disse typisk ikke kan anvendes på andre motorcykler. Her i blandt kan der nævnes lange gaffelkits, specialfremstillede sæder, speciel fremstillede sissybars, speciel fremstillede fremflytter osv. TekCoach yder 24 måneders reklamationsret fra fakturadato.

§5 - Produktionstiden og forsendelse

For en forgaffel er produktionstiden ca. 7 uger fra modtagelse af betaling. Du vil løbende få besked om leveringstiden. På andre varer oplyses leveringstiden efter ordrebekræftelse.
Mange varer bliver typisk sendt direkte fra leverandøren til kundens hjemmeadresse. Kunden vil løbende blive informeret om leveringstidspunktet pr. mail eller telefon.

§6 - Priser

Priser er opgivet i danske kroner, inkl. moms dog ekskl. fragt og forpakning, og kan ændres uden varsel. Der tages forbehold for fejl ved prisoplysning og prisændringer på hjemmesiden. Individuelle tilbud på dele afgives altid efter indhentning af priser hos leverandøren.

§7 - Tekniske forbehold

TekCoach gør opmærksom på at vi fraskriver os et hvert produktansvar for køretøjs- og personskader i forbindelse med:

  • at varer bliver anvendt og/eller monteret forkert
  • at den leverede vare bliver monteret i forbindelse med til formålet ikke godkendt udstyr
  • at varen bliver beskadiget under monteringen
  • at køretøjet ikke bliver synet iht. reglerne
  • at der forefindes fejl og/eller korrosion på køretøjet
  • at der anvendes monteringsmåder, der ikke er godkendt/eller ikke svarer til deleproducentens monteringsvejledning

TekCoach tager også forbehold for fejlleveringer på grund af at kunden har oplyst en forkert modelbetegnelse eller stelnummer. De af kunden oplyste data er altid udspecificeret på vores fakturaer. Det er kundens ansvar at kontrollere på fakturaen oplyste data for rigtighed.
TekCoach går altid ud fra at kundens køretøj er i driftssikker og lovlig stand, at køretøjet ikke er bygget om i forhold til original stand i forbindelse med den bestilte vare, at alle dele på køretøjet er funktionsdygtige og at der ikke forefindes korrosion eller andre fysiske skader, der kan påvirke varens funktion og/eller holdbarhed.

Har du selv ikke teknisk viden nok til at gå i gang, så henvend dig til en fagmand for at få hjælp.

TekCoach gør desuden opmærksom på at affaldsprodukter, så som olie, bremsevæske, kølervæske, bremsebelægninger, batterier, forurenede komponenter og lign., skal bortskaffes iht. den miljømæssige lovtekst.

§8 - Lovmæssige forbehold

TekCoach leverer altid nødvendig dokumentation, for at motorcyklen kan synes med en konstruktiv ændring. 
Kunden skal være opmærksom på at motorcyklen skal omgående synet efter ombygningen er afsluttet. TekCoach tager ikke ansvar for konsekvenser, såfremt at motorcyklen ikke synes med den kontruktive ændring. Kunden er forpligtet til at anmelde den konstruktive ændring ved syn, for både at få registreret en konstruktiv ændring i DMR (Digital Motor Register), samt at få berigtiget evt. afgiftsmæssige forhold. Bemærk, at såfremt der er betalt den lavere veteranafgift, så må en motorcykel ikke bygges om. Dette kan først gøres når der er betalt fuld afgift.

§9 - Registrerede varemærker

Betegnelsen HARLEY DAVIDSON, såvel som alle typebetegnelser i forbindelse med dette mærke, er registrerede og beskyttede varemærker af Harley-Davidson Inc. Milwaukee, Wisconsin, USA.

Betegnelsen HONDA, såvel som alle typebetegnelser i forbindelse med dette mærke, er registrerede og beskyttede varemærker af Honda Motor Co. 2-1-1 Minami Aoyama, Minatoku, Tokyo 107 Japan.

Betegnelsen KAWASAKI, såvel som alle typebetegnelser i forbindelse med dette mærke, er registrerede og beskyttede varemærker af Kawasaki Heavy Industries Ltd Consumer Product Group 1-1 Kawasaki-cho Akashi-City Hyogo Pref. 673.

Betegnelsen SUZUKI, såvel som alle typebetegnelser i forbindelse med dette mærke, er registrerede og beskyttede varemærker af Suzuki Motor Co. Ltd 300 Takatsuka J-432-01 Hamamatsu.

Betegnelsen YAMAHA, såvel som alle typebetegnelser i forbindelse med dette mærke, er registrerede og beskyttede varemærker af Yamaha Motor Co.Ltd 1280 Nakajo, Hamakita-Shi J-Shizuoka-Kem.

Alle for oven nævnte mærker og modelbetegnelser, tjener udelukkende som identifikation af de omtalte motorcykler.

§10 - Copyright og ophavsret

All information, forklaringer, vejledninger, billeder og tekniske beskrivelser er beskyttet under ophavsretten, og må ikke anvendes uden skriftlig godkendelse af Krebs TekCoach.