Forsiden

AME langgaffel

Müller gaffelbroer

Müller monstergaffel

Müller Power Clutch
lettere kobling

Müller sænkning FLST/FXST

Müller risers

Müller indv. gasgreb

Müller fremflyttersæt

Fremflyttersæt

Håndsyede sæder

Udstødningsanlæg

RVS motorrenovering

Styr og risers

Kontakt

Lang forgaffel - på kun 1 dag !

AME gaffel findes til

Når du køber et AME kit hos os, så får du de på bestillingsskemaet nævnte komponenter. Ud over det modtager du alle nødvendige dokumenter, som omfatter monteringsvejledning, synsvejledning, synsdokument, TÜV Teilegutachten og evt. dokumenter fra Færdselsstyrelsen. Vi yder gratis telefonrådgivning ifm. montering og syn. Det giver dig sikkerhed for at du vælger det rette kit, og at du gør tingene korrekt.

For at kunne bestille det rigtige gaffelkit til dig, skal TekCoach have nogle oplysninger omkring din motorcykel.
Udfyld derfor bestillingsskemaet for neden ved bestilling af et gaffelkit.

  Download bestillingsskema her !
Gem Word skemaet på din PC, udfyld det og vedhæft det en e-mail til info@tekcoach.dk.

 • Vælg den rigtige gaffelrørslængde
  Formålet med gaffelrørslængden er at få en motorcykel som har en lige højde, for og bag, eller en løftet højde foran. Dertil tilpasser man gaffelrørslængden, hvis f.eks. bagenden er sænket.
  En standard HD XL Sportster kan f.eks. forsynes med et 9 graders +150mm kit, eller et 14 graders +200mm kit. Sænkes denne bagi, så anvender man et 9 graders +100mm kit, eller et 14 graders +150mm kit.

Hvordan foregår processen.

 • Når TekCoach har fundet frem til dit ønske, skal du betale den aftalte pris på forhånd.
  Der er ingen returret, da varen er specialfremstillet til din motorcykel, samt TÜV Certifikatet er udstillet til din motorcykel med opgivelse af stelnummer.
 • Ca. 5-6 uger senere modtager du kittet, til montering, fra Tyskland. Et hvert kit bliver håndbygget på basis af en forudbetalt bestilling.
 • Du får en udførlig monteringsvejledning af os på dansk (se også Montering), samt de relevante TÜV papir, så du kan få synet motorcyklen efter ombygning (det skal du gøre, for at sikrer dig at du kører lovligt mht. både politi og forsikringsselskab).
 • Du skal være opmærksom på at der kun forefindes et hul i den nedre bro for montering af forlygte, og ingen huller til instrumentholdere. Der medleveres dog for mange modeller beslag for både lygte og instrument, samt mellemstykker for risere. Det er dog ikke alle modeller, der forsynes med beslag. Her skal du evt. selv bore huller efter de mål du tager på din bestående gaffelbro. Alternativt kan du anvende beslag og lygteholder, der er fastgjort på gaffelrørene, som du kan købe hos os. TekCoach rådgiver dig gerne.